april 16, 2009

Enda ei sommerbluse

Posted in sysaker kl. 9:25 av edrun

Falt for dette mønsteret i s&s-katalogen i fjor, men siden det bare fantes fra 3 år og oppover, så tok jeg det ikke fram før i år. Da viste det seg at mønsteret ikke i det hele tatt ligna på bildet i katalogen, det hadde bl.a. ikke knytinger på ermene eller kant nede, men et mellomverk mellom de to stoffene på framstykket. Så da måtte jeg modifisere litt igjen, og syns egentlig jeg fikk det til sånn som jeg ville ha det. Blusa tok ganske lang tid å sy, og jeg lærte masse nytt underveis – f.eks hva en rolur er (det går forresten ikke an å lage…) og hvordan man syr på knappehemper og belegg i splitten (også ganske vanskelig – det blir altfor mye stoff til overs nederst i splitten…). Maren var like skuffa hver morgen blusa ennå ikke var klar, men da den til slutt blei ferdig, så måtte ho ha den med i senga og sove med den i armkroken:-) Blusa har vaffelsøm i ryggen bak, men det glemte jeg å ta bilde av. Det grønn/turkise stoffet er fra s&s, mens det rosa er et Erin McMorris-stoff kjøpt på etsy. Knappene er selvlagde av det samme grønn/turkise stoffet.

bluse1_400

bluse2_4001

Reklamer

5 kommentarer »

 1. Shamu said,

  Denne ble bare så utrolig fin.
  Ingen om at den var verdt alt arbeidet.
  Nydelig bluse du kan være stolt av.

 2. edrun said,

  Takk for komplimenter! Den var verdt alle kveldene med arbeid ja…

 3. Guri malla, har ikke fått med meg denne bloggen din jeg! Så nydelig den blusen ble, jeg skjønner godt at Maren venta spent på den, altså!

 4. Ilana said,

  Så flink du er, Edrun! Mektig imponert over alt du har laga. Har ikke sett bloggen din før. Enda et sted å titte innom for inspirasjon. Går det foresten bra ellers?

  Lurer forøvrig på hvordan dåpen av den nye symaskina gikk…hehe 🙂

  Ilana

 5. edrun said,

  Tusen takk! Her går det veldig bra, både med jobb og familie. Gratulerer med lille Ida forresten, ho så veldig søt ut! Her kommer det også en lillesøster i august/september 🙂

  Syns Kjerstis forslag til navn var veldig bra, Bertha var jo en av mine favoritt-barne-tv-serier! Får døpe ho i litt symaskinolje snart…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: